Jäsenpalkinnot

STD ry:n Etelä-Suomen aluetoimikunta jakaa vuosittain Erikoisnäyttelyssä kiertopalkinnon parhaiten menestyneelle jäsenen koiralle. Vuosittain palkitaan myös jäsenpalkinnoilla koiria ja jäseniä useissa eri luokissa. Näiden palkitsemisten lisäksi jäsenet voivat lähettää julkaistavaksi tietoja, mm. FI MVA-valioitumisen, epävirallisten ja virallisten kokeiden tuloksia (mm. toko, agi, mejä jne.) sekä tiedon veteraani-ikään päässeistä tanskandogeistaan.

Pidämme kirjaa STD Ry:n Etelä-Suomen Aluetoimikunnan jäsenten omistuksessa olevien tanskandoggien erilaisista tuloksista ja saavutuksista. Tiedot perustuvat jäsenten omiin ilmoituksiin. Julkaistaviksi kelpaavat mm. TOKO kokeet, agility kokeet sekä veteraanit. Emme kuitenkaan hyväksy sivuilla julkaistavaksi virallisten- tai pentunäyttelyiden tuloksia FI MVA arvoa lukuunottamatta. Veteraanien oltava vähintään 7 vuotta täyttäneitä. 

Ilmoita koirasi tulokset mahdollisimman kattavien tietojen kera (vähintään koiran virallinen nimi, kasvattaja, omistaja ja tapahtuman tiedot sekä veteraanien syntymäpäivä) joko sähköisesti netta.etelandogit (ät) gmail.com

Näiden tulosilmoitusten avulla päätetään osa aluetoimikunnan jäsenille menevistä palkinnoista.

Jäsenpalkintojen säännöt

(Lataa ilmainen Acrobat Reader täältä)

Paras Harrastekoira
1. Voittaja saadaan suoraan STD Harrastedoggi- pisteistä.
2. Jos ko. listalla ei ole Etelä-Suomen jäsenen omistamaa koiraa, voittaja valitaan ilmoitettujen epävirallisten tulosten perusteella.

Paras Näyttelykoira
1. Voittaja saadaan suoraan STD Kultadoggi- pisteistä.

Paras Pentu
1. Voittaja saadaan suoraan STD Kultadoggi- pisteistä.

Etelän Jäsenaktiivi
1. Palkittava ei saa olla johtokunnan jäsen tai varajäsen.
2. Jäsenistöstä valitaan yksi tai kaksi erityisen aktiivista jäsentä (osallistuminen, avustaminen ja positiivinen henki)

Vuoden Veteraani
1. Voittaja on palkitsemisvuonna vanhin jäsenen omistuksessa oleva veteraanitanskandoggi.
2. Voittaja valitaan ilmoitettujen ko. vuoden veteraanien perusteella.

FI MVA valmistuneet
1. Jäsenten on ilmoitettava 31.01. mennessä edellisenä vuonna valioksi tullut tanskandogginsa ja toimitettava valion kuva ja tiedot.