VÄRI - TIIKERIJUOVAINEN Pohjaväri vaaleankullankeltaisesta täyteläisen kullankeltaiseen, jossa aina voimakkaita mustia pystyjuovia. Mitä intenssiivisemmin loistava pohjaväri ja voimakkaampi juovitus, sitä viehättävämpi väri. Ei-toivottuja ovat pienet valkoiset merkit rinnassa ja varpaissa, kuten myös vaaleat silmät ja kynnet.

Virheet:
Hopeansininen tai isabellanvärinen pohjaväri, epäselvät juovat, valkoinen otsapiirto, valkoinen kaulus, valkoiset tassut tai sukat ja valkoinen hännänpää.


VÄRI - KELTAINEN Väri vaaleankullankeltaisesta täyteläisen kullankeltaiseen Musta maski toivottava, kuten myös mustat kynnet. Kullankeltainen väri etusijalla.

Virheet:
Keltaharmaa, sinisenkeltainen, isabellanvärinen ja likaisenkeltainen väri. Valkoisten merkkien suhteen pätee sama kuin tiikerijuovaisilla.


VÄRI - SININEN Väri mahdollisimman puhtaan teräksensininen, ilman yhtään keltaisen tai mustan vivahdetta. Sinisillä doggeilla ovat vaaleammat silmät sallitut. Valkoiset merkit sallittuja.

Virheet:
Keltaisen- tai mustansininen väri, vaaleat, pistävät tai veden väriset silmät.


VÄRI - MUSTA Väri kiiltävänmusta, silmät tummat. Doggit, joilla on valkoinen pohjaväri ja suuret mustat läikät (plattenhund) arvostellaan mustina, samoin kuin mantteliväriset, joissa musta väri levittäytyy takin tavoin yli koko rungon ja jättää vain kaulan, raajat ja hännänpään valkoiseksi.

Virheet:
Keltaisen-, ruskean- tai sinisenmusta, vaaleat silmät. Valkoiset merkit sallittuja.


VÄRI - HARLEKIINI Pohjaväri puhtaan valkoinen, jos mahdollista ilman päistärkarvaa. Yli koko rungon hyvin jakautuneet, rosoreunaiset epätasaiset, kiiltävänmustat läikät. Sallittuja, mutta ei toivottuja pienet harmaat tai ruskehtavat läikät. Silmien tulisi olla tummat mutta vaaleat tai eriväriset silmät ovat sallittuja mutta ei toivottuja. Kirsu musta, tosin mustatäpläinen tai lihanvärinen kirsu on sallittu.

Virheet:
Siniharmaan sävyinen pohjaväri, suuret kellanharmaat tai siniharmaat läiskät.


HYLKÄÄVÄT VIRHEETValkoiset doggit, joissa ei ole lainkaan mustaa (albiinot) kuten myös kuurot doggit. Posliiniharlekiinit, joissa ensisijaisesti sinisiä, harmaita, keltaisia tai juovikkaita läiskiä.