Tuomarit

Pär Westling - Ruotsi: 

harlekiini, mantteli, plattenhund, keltainen,  

BIS-juniori &  BIS-kasvattaja & BIS-pari & Best In Show

 

Ann-Louise Gunnarsson - Ruotsi: 

harmaa harlekiini, musta, sininen, tiikerijuovainen,

BIS-pentu & BIS-veteraani & BIS-jälkeläisluokka & BIS-VSP

 

(tuomarit ovat varalla toisilleen) 

Ann-Louise & Pär

Tuomariesittelyt

Näin aluksi haluamme  kiittää kutsusta tulla arvostelemaan koirianne näyttelyyn, se on tehtävä jota odotamme innolla.

Olemme Pär Westling ja Ann-Louise Gunnarsson ja yhdessä kasvatamme kennelnimellä Grandison. Kasvatamme tanskandoggeja väriryhmistä sininen sekä musta & harlekiini.  Kantanartut jotka ovat luoneet kasvatustyömme pohjan ovat valiot Hotpoint ́s Good Vibrations ja Haltmeiers Greta V Grandison. Nämä nartut ovat luoneet pohjan onnistuneelle jalostukselle ja näyttelymenestykselle;  multivaliot Grandisons Big Bang och Grandisons Judgement Day sekä joukon muita valioita.

Olemme aina vaalineet terveyttä kasvatustyössämme ja pyrkineet yhteistyöhön kokeneiden kasvattajien kanssa joiden kanssa voimme vaihtaa kokemuksia. Kasvatustyön aloittamisesta lähtien olemme uskoneet että yhteistyö on välttämätöntä kasvattajien välillä jotta onnistuisimme kasvattamaan sen täydellisen dogin johon me kaikki kasvattajat pyrimme. Tämä on merkinnyt, että meillä on ollut useita koiria jalostuslainassa toisista kenneleistä ja pennunostajiltamme ja olemme myös antaneet koiriamme jalostuslainaan muille kasvattajille.

Arvostellessamme koiria on terveydellä meille suuri merkitys kuten myös kokonaiskuvalla ja rotutyypillisillä yksityiskohdilla.

Odotamme päivää jonka saamme viettää teidän ja koirienne kanssa.

Pär & Ann-Louise